Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 15 juli 2018

Sommarsöndag


Fick ett ryck i morse och bytte duk på en ram.
Köpte metervara av duk redan i konstskolan och jag har bestämt att inte köpa nya färdiga dukar nu. Utan helt enkelt riva bort en gammal målning jag är missnöjd med och stifta på ny duk istället.
Denna målning är gjord endast med palettkniv och mäter 50 x 70 cm. Passade bra att måla ute på terrassen som ännu låg i skugga under morgontimmarna.
I eftermiddag har syster och jag hälsat på farmor. Lite bekymrad är man allt över de gamla i denna hetta. Att de kommer ihåg att dricka och att saltmängden hålls stabil.
När jag kom hem cyklandes var jag genomsvettig och hastigt kom simdräkten på. Zeb tog sin andra simtur för dagen och försökte hinna ikapp husse som paddlade sej upp längs ån med en "sup bräda"
Vilken fantastisk känsla att simma sida vid sida med sin hund nästan mitt ut i ån. Zeb hade nog ingen aning om hur långt ut han var men jag hade läget under kontroll och kunde bottna om så behövdes.
Vi svängde och simmade tillbaka när vi också fått husse att svänga.
Så plaskade vi på en stund invid stranden allt tills Zeb fick vatten i ena örat och började sjunka snett. Då var det dags att ta sej upp på land.
Och nu vilar vi i skuggan av pilträden, delar en vattenmelon och stornjuter av livet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar