Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 25 januari 2020


Efter all lördagsgöra förutom det jag ignorerat följde jag med gubben till stan som skulle ha ny kedja och verktyg till sin cykel. Jag hade inget särskilt på gång men kom hem med träningstajts som framhäver mina fylliga former till allas bestörtning. Men jag trivs bäst att gå omkring här hemma med sådana.


Och jag drömde om en cafe´ runda och vi hamnade till sist på Kaffia när det var fullt på alla andra ställen. Om än det inte syns till folk i centrum så tycks största lördagsnöjet vara att sitta på en kafeteria bland Jeppisbor och lantbor. Åt årets första fastlagsbulle och så god med stor klick mandelmassa i. Här var det lugnt och trivsamt med härliga konstverk på väggarna.
Så körde vi bilen i biltvätt och det är en sak jag aldrig skulle göra för mej själv. Det är vansinnigt klaustrofobiskt och jag satt hela tiden och tänkte, tänk om rutan spricker, om vi drunknar, om mojängen som far över bilen inte lyfter utan kvaddar bilen jäms med dörrarna. om vi fastna på något sätt. Men bilen blev ren och fin och inget hände. Den här gången.


Och det pratas om hur männen får vänta på kvinnorna, men hallååå!!! andra vägen då???
Väl hemma bytte jag om till de nya åtsittande tajtsen, lyssnar på ljudbok, virkar några varv, skissar på målningen, äter rostbiff och broccoli och allt är till belåtenhet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar