Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 2 januari 2020

Tillbaka till vardagen


Så är vi tillbaka i vardagen. Skönt på ett sätt fast det tar sin lilla tid att få ordning på både kropp och knopp efter lättjefulla dagar.
Men så pass ivrig var jag att jag gick hem idag efter arbetet när gubben hade smitit tidigare. Ställt med dubbskor och reflexväst var det inga problem, dessutom var jag färdig motionerad när jag kom hem så jag har bara tagit det lilla lugna i kväll.
Allt var sej likt på arbetet och samma maskin som jag lämnade för julen stod snällt och väntade på mej. Kanske tur ändå att det är fredag i morgon...
Fick en så fin kanna av våra nyårsgäster från Madame Stoltz och nu när det är så svart därute ger den mej en dröm och en längtan till sommar, rabarberdricka och trädgårdsliv. Jag som gillar vinter, men det vi har nu är inget man kan kalla vinter, knappt ett början ens. Hoppas vintern ännu ger mej vad jag tål i fråga om snö och köld.
Men smådrömma i januari kan aldrig vara fel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar