Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 20 januari 2020


Jag har alltid varit den gammalmodiga typen vad det kommer till läsning.
Jag vill hålla en bok i min hand och helst ska den var min egen och ingen biblioteksbok. Det blir ju dyrt i längden att köpa böcker men ännu om det är en bok jag vet är bra, eller kommer pryda sin plats eller en författare jag samlat på, då köper jag naturligtvis. Resten lånas från biblioteket och allt som oftast står jag i kö för nån bok.
Nu har jag tagit steget bort från mitt principfasta jag och laddat ner appen BookBeat. Blev trött på att jämnt vänta på ett nytt pod avsnitt från nån av mina favoriter och däribland fick jag hålla till godo med dravel. Vanliga radiokanaler spyr jag över.
Så i dag i arbetet började jag lyssna på min första ljudbok. Det blev De sju systrarna av Lucinda Riley som jag hört mycket bra om från flera håll. Åtminstone fem böcker finns i nuläget i serien så jag har nåt att se fram emot.
Boken är väldigt bra och har tagit mej med till en annan värld medan jag punktsvetsat i min riktiga värld.Vilken tur att man kan resa i väg så i böckernas värld. Jag har varit i Gene`ve, Brasilien, Paris och Florens och det är inte fy skam på en arbetsdag.
På det här sättet hinner jag ju läsa massor av böcker som jag annars inte får tid till eller somnar ifrån på kvällarna.
Fantastiskt ju!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar