Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 1 januari 2020

Fest x 2


En riktigt rolig och trivsam nyårsvaka blev det i går.
Vi bjöd på sallad och bröd till förrätt, nötkött tender petite, klyftpotatis, gräddsås, morötter och broccoli som huvudrätt. Till efterrätt hemmagjord glass med jordgubbssylt. Och allt verkade vara till belåtenhet eftersom faten blev tomma.


Till tolvslaget serverades alkoholfri bubbel. En kväll med mycket skratt och härlig stämning.


Nyårsdagen startade i soffan framför ett avsnitt av The Crown, säkert sist på den serien men så har jag massor att se på nu ett tag framöver. Regnet stod som spön i backen men Zeb och jag tog oss ändå en länk medan gubben cyklade med en kompis.


2020, det nya årtalet att nu lära sej.
Vi har på eftermiddagen varit på min farbrors 60 års fest och farmor var på festhumör och sjöng två sånger för oss. Hur många kan säga att mamma har sjungit på ens 60 årsdag?
I morgon börjar vardagen igen och rätt skönt kan jag tycka nu åtminstone. Blir väldigt ostrukturerad med så många lediga dagar efter varandra, så att få lite ordning på tillvaron är välkommet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar