Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 29 januari 2020


Gårdagens akvarell/tusch från målarkvällen.
Jag är inne i en period då jag har svårt att riktigt engagera mej allvarsamt i måleriet och sveper mest till nåt för att hålla liv i både ritandet och färgläggning. Men det kan ju i och för sej bli riktigt sött det med. Beställningen har jag på hälft men måste nog ta tag i den inom kort.
I kväll hade jag tänkt ha en lugn hemmakväll men så började min hjärna gå varm kring ett sjukhusbesök till min gammelmoster. Och visst var det fint att få besöka henne ännu en gång på hennes långa vistelse. Undrade om hon börjat gå i spagat nu när hon blir jumppad med varje dag. En riktigt fin stund blev det och glad i sinnet körde jag hem via butiken och där stötte jag på min lille pojk. Två flugor i smällen så att säga.
Min cykel borde anlända i morgon eftersom vi lokaliserade den till Tammerfors i eftermiddags. Det kommer att bli en lång arbetsdag i morgon och jag undra om jag inte borde få ta ut nån cykelledighet, jag som inte haft nån "officiell" mammaledighet. Borde fråga, kan väl inte bli värre än ett nej kan man tycka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar