Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 3 januari 2020

Inga diamanter


Inga diamanter i dessa ringar - bättre upp. Dubbar!
Dessa två guldkorn hämtade jag från posten i dag och nu får de snällt stå här och vänta. Den lilla detaljen, själva cykeln vet jag inte ens om den är i tillverkning ännu så vill det sej är det vår redan när den anländer. Men jag är så redo jag kan bli för vinteråkning nu så bring it on bara.


Lillabror uttryckte sej milt i julhelgen att jag nu blivit lika tokig som jag hållit gubben, och ja, jag erkänner att jag nästan är där nu. Man kan ändå bli tokig av sämre saker så jag bjuder friskt på det.

Dagen har varit lång och konstig och eftermiddagen blev som sju fatiååre. Jag har lyssnat på alla vinterprat i P1 och rösterna har malt och malt och till sist måste jag börja se mej om ifall det eventuellt gått ett par dygn utan att jag håksat på att fara hem emellan. Ibland kan man bli riktigt konstig av att sitta och peta med metallen.
Men jag slapp hem till sist, korsjämrade mej åt att nästa vecka blir det dubbelt så många arbetsdagar men ska nu njuta av fredagskväll och tre dagars ledighet. All vår början bliver svår eller hur det nu sas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar