Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 21 juni 2020

Allt fint har ett slut


Allt fint har ett slut så även denna midsommarhelg. men den har varit väldigt bra och jag har njutit av de lediga dagarna.
I går kväll hade vi riktigt lyxigt hos våra vänner. Bara att sätta sej till bords och bli serverad god mat och dryck. Här satt vi sen och tog emot sommarnatten utan mygg och annat otyg. Så härligt.


Jag fick rota runt bland gamla små flaskor och valde ut ett gulligt gäng. Dessa blev jag så glada åt.
I dag har det simmats och ungdomarna har varit hit på mat och vi har slappat mest hela eftermiddagen.


Farmor besökte jag i kväll och körde henne runt på området i rullstol. Gav henne glass och hon njöt och var lycklig för en stund. Fick en midsommar ros i sin hand att dofta på och det påminde henne om sommar och sol. Vi hade en fantastisk bra timme tillsammans i det varma vädret och hon var så oerhört tacksam över, det för mej lilla jag gjorde för henne. Vi pratade om mina barndomssomrar hos henne och farfar när vi gjorde cykelutfärder och hon skulle lära sej simma.
Verklig lycka en söndagskväll.
Nu ska det vattnas i trädgården och så får det bli ett dagens sista dopp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar