Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 24 juni 2020

Ny titel


Jag har fått ett nytt yrke och kan nu titulera mej sömmerska. För vissa behövs ingen utbildning (bara man har inbillning). Det gick enkelt, två timmar som metallarbetare på tisdag och så bytte jag om till en ren halare, skrubbade bort den värsta oljan och så satte jag igång att sy.
Snacka om att vara flexibel ;)
Riktigt roligt tycker jag det är och troligtvis en tillfällighet när det krisar och det dras ett sista kort ur rockärmen. Omväxling förnöjer verkligen.


I kväll dukade vi upp i skuggan till en kaffesits. Patrik och Lotta och Lottas mamma Berit kom på besök. På besök kom också bromsarna och jag trodde ett tag att vi skulle få flytta in hela kalaset. Nå de gav sej av till slut och vi kunde sitta och prata i lugn och ro. En riktigt trevlig kväll fick vi och det verkar vara så att när Berit är på besök ska det vara extremväder. Sist hon var här var det snöpyro och jag tror inte hon hade en aning om var hon befann sej den dagen. Nu kunde vi åtminstone visa omkring här där vi bor.
Tänk att i morgon kör vi torsdag redan, otroligt vilken fart dagarna har på. Skulle önska att de saktade in en smula som vi hann njuta riktigt ordentligt av sommaren nu när vi äntligen har den här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar