Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 13 juni 2020

Lördags ös


Fantastisk cykelväder i dag och eftersom jag egentligen bara cyklat till arbetet i två veckors tid var jag med på noterna när gubben ville ha mej med.


Vi drog i väg till Fäboda kaffestuga och avnjöt kaffe och jordgubbsbakelse sommardagen till ära. Vi hade ändå 70 kilometer bakom oss när vi var hemma igen så visst var vi värda lite gott.


Gick igång med städandet när vi var hemma. Köket har fått rena fönster på in och utsidan, de virkade gardinerna är uppe, ren matta på golvet och dammet puts väck, vilken skön känsla.
Tog in fräscha blommor i vardagsrummet.


Gubben är skjutsad till sommarfest med sina polare och jag åt en kvällsbit ute i det fria. Ska ännu dra tvättborsten över nåt fönster och vattna växterna. Senare i kväll när det blir kyligare ska jag färga bort det gråa och daskiga håret och se dokumentären om Pavarotti på C More. Beundrar honom som sångare men är inte säker på hur hans liv och leverne var så det blir intressant.
Men nu ut och njut!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar