Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 18 juni 2020

Höjden av fröjden


Jag tänkte skriva ett inlägg om midsommar och romantikern som väcks till liv ur sin dvala. Om jordgubbsbakelserna vi fick på arbetet och nya chefen som förstod att vi behövde slippa hem tidigare för att få en ordentligt lång midsommarhelg.
Jag kom av mej rätt hastigt när jag slog upp dataskärmen och upptäckte att jag fått ett meddelande från djurkliniken vi förut anlitade att Zeb är välkommen på sin årliga vaccination.
Senast Zeb blev vaccinerad var 2017 och i tio års tid hade vi fått kallelse men 2018 och 2019 kom inga kallelser och vi trodde naivt nog kanske att det inte är så nödvändigt efter att de är så gamla och att det automatiskt faller bort. Hursomhelst har Zeb bara tussat på här hemma hos oss och klarat sej hyggligt utan sprutor. Men nu plötsligt dyker en kallelse upp som ett riktigt dåligt skämt.
Jag svarade i alla fall att ingen vaccination behövs längre...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar