Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 20 juni 2020

Midsommardagen


En riktig njutardag.
Började i växthuset från morgon där djungelkänslan tagit över. Band opp mera, tog bort blad och tjuvar, terapi verkligen.
Delade fredskallan som växt ur sin kruka och fick två kallor som ser nästan lika stora ut ännu trots delningen. Hoppas de klarar allt brytande och bändande de fick vara med om.
Dagens första dopp kom efteråt och det var dagens bästa hittills. Att flyta där mitt i ån och ta långsamma simtag med en klarblå himmel ovan och samma himmel speglar sej i vattnet. Gula strandirisar i mängder längs åkanten, fåglar som sjunger och dagsländor som flyger lågt över vattenbrynet. Vilken ynnest att få bo så här och detta är verkligen mitt paradis på jorden.
Ringde farmor och fick veta att de haft program med sång och musik i dag och pratade med en härlig sköterska som berättade om farmors dagar. Stillade mina tankar efter det.
Åt glass på det vackraste porslin jag vet och nu ska vi ta en simtur gubben och jag före vi ställer oss för kvällens träff med goa vänner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar