Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 22 juni 2020

Ljummet


Ja visst känner man en viss ljumhet i luften nu ;)
Faktiskt så har det gått förvånansvärt bra på arbetet och inte före jag cyklade hem fattade jag hur varmt det var. Bara att slänga sej i ån och jag har faktiskt hunnit två gånger redan och tror det blir en före läggdags också. Så himla skönt!
Man gör ju verkligen inte mycket annars om kvällarna nu i hettan. Vattnar sej själv och odlingarna är som standard. Jag tog upp kampen mot maskrosorna än en gång men tror likväl att jag förlorat slaget. Annars är det inte mycket till gräs att klippa så det är rätt lugnt på den fronten.
Läsandet av böcker har jag helt kommit i från och jag undrar om jag är i en ny fas av livet nu? Utan hund, ingen bokläsning, inget måleri och ingen drejning. Så vad gör jag egentligen???
Dagarna hastar hursomhelst förbi i rasande takt. Nio arbetsdagar till semester och då är troligen värmen slut också. För vår del skulle det vara bra med lite lägre temperatur i och med att vi tänkt måla huset, men vi får så lov och vänta och se hur det blir. På ett eller annat sätt tror jag.


Snöbollsbusken så vit och fin utan ohyra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar