Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 1 juni 2020

Kyrkan


Nå jaa, så var första arbetsdagen avklarad och första timmen var allra värst. Vet inte hur många gånger jag såg på klockan och vädjade att det skulle bli kaffepaus. Kände mej helt lost.
Sen gick det bättre och bättre och nu känns det helt okej att tänka sej dit i morgon igen. Åtminstone rätt svalt i fabriken vilket gör att man orkar bättre.


Nu till kyrkan. Alltså vi var och fotograferade Alahärmä kyrka, en vacker kyrka vi inte vetat om ifall inte gubben och en kompis cyklade förbi den för nån vecka sen. Man måste in till byn för att upptäcka den och inte bara ha Power Park eller Roadhouse i tankarna.


Kyrkan är byggd 1903 i nygotisk stil och det är det som skiljer den från andra kyrkor runt omkring.


Kvällen var solig och vacker men kylig som vi gick några vändor runt kyrkan och knäppte och hoppade sen in i varma bilen igen.


Jag fick faktiskt lite utlandsvibbar av den, fast den ju inte var Il Duomo i Milano precis. Men den hade verkligen sin charm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar