Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 10 november 2020

Ännu ett offer


 Med sorg läser jag att Sven Wollter är död. Ännu ett offer i den fruktansvärda pandemi som härjar. Ok, han var gammal och hade ett långt liv bakom sej men det är så otroligt sorglig att folk ska behöva dö i en pandemi i den åldern, hellre då en naturlig död om jag får be. Det är ju bara några dagar sen jag skrev om trappscenen Sven och Viveka gör i En sång för Martin där han gör ett strålande skådespeleri genom hela filmen. Vila i frid Sven.


Annars har dagen varit som tisdagar brukar vara. Jag har proppat en massa metalldelar i arbetet innan tvätt och målning. Så himla frusen när vi kom hem att jag satte sprätt på en glöggflaska med smak av Hallon och lakrits. Väldigt god lakritssmak med annars för söt och sliskig. Värmde gott i alla fall. Tagit promenad med Bonzo, matat och lekt. Som tack har han pissat två gånger på köksmattan på samma ställe. Nu rullar den runt i tvättmaskin. Men vad gör man, drar upp snoret och fortsätter. I morgon har jag mycket program med massage på City Clinic på eftermiddagen och valpskola på kvällen. Båda aktiviteterna ses fram emot.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar