Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 24 november 2020

Måndag tisdag


 Gårdagen var som måndagar mest, en smärre chock när arbetsveckan lägger igång igen. Jag stod och svetsade hela dagen medan jag försökte tänka på hållningen, andningen och ta små stretchpauser. Bortglömda småmuskler är nu i farten. 

Trött på kvällen och däckade ett slag, vaknade till för ett ögonblick när mamma kom för att hämta en tavla och vi fick oss en pratstund. Därefter måste jag få frisk luft och tog Bonzo på en kvällslänk i mörkret och halkan.

I dag har jag varit riktigt nöjd och belåten. Har fått positiv feedback på mina svetsfogar från flera håll och jag verkar hålla på att hitta rätt teknik. Fick också ok stämpel efter ett läkarbesök och efter sånt kan man verkligen pusta ut och tacka livet.

I morgon är det full rulle hela dan. Bonzo ska vaccineras mitt i dagen så jag får rusa hem för att hämta honom till det. Efter arbetet ska jag till frissan och på kvällen är det sista valpkurstillfället. Kan tänkas att vi båda är nöjda att krypa till kojs efter det. Nästan för mycket spännande för en valp på en och samma dag. Men det är ju så att saker och ting tenderar att klimpa sej.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar