Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 12 november 2020

Onsdag torsdag

I kväll till Lunden för att besöka farmor. Hon var trött som vanligt och sov sej igenom mitt korta besök, det blir så när jag besöker kvällstid när orken tagit slut för dagen. Men hon visste jag var där så lite kontakt hade vi ändå. Flaggan var på halvstång när jag körde in på parkeringen, ännu en själ har flugit vidare.

I går var jag som sagt på fysikalisk behandling igen med min ischiasnerv, och ska på nytt efter en vecka. Hela jag har rostat fast... Det som jag tänkte på när jag satt i väntrummet var att gamla människor ( två stycken var där) stod och jämrade sej åt hur Coronan har tagit fart i nejden och att det gäller att vara försiktig, men ingen av dem hade munskydd. Där satt jag ensam med munskydd och min massör tog emot mej med munskydd. På kvällens valpkurs var jag ensam om att ha munskydd bland tio personer inomhus. Okej, helt upp till var och en men borde inte alla ta sitt ansvar nu? Inte vet jag men utan munskydd blir det ingen kurs för mej. Har nu blivit så van med det och jag tycker det är en enkel säkerhetsåtgärd när man ändå inte behöver gå med det dagarna igenom. En eloge åt alla dem som tvingas ha det i sitt arbete.

I dag sa jag ja till nåt som inte var riktigt genomtänkt. Känns så ovant ännu att jag måste bearbeta tanken men i morgon är jag kanske klokare.


En ivrig Bonzo redo att ta sej an kursen. Han var så himla duktig, hade fin ögonkontakt och sladdade igenom slalombanan med mej utan koppel fast sex andra hundar stod på sidan. Vi fick goda råd och hemmaövningar tills nästa gång.



 Dessa två har hittat varandra när det blir fri lek. Bonzo lite i underläge eftersom han är aningen mindre med i går kväll gav han tillbaka om det blev för mycket. Så gulligt när de stod och väntade på varandra när det var drickapaus för att sen kunna rasa iväg över golvet. Världens grej detta med valpkurs tycker vi båda och Bonzo sov i passagerarsätet hela vägen hem totalt slutkörd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar