Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 14 november 2020

Lördagsnöjen

Bonzo och jag startade dagen med en tur i skogen, där finns så mycket att undersöka för en liten nos. Försökte mej på ett rejält antal foton men det var mest suddiga vid närmare betraktelse.


Vi hade också träd stretching som vi övade på med stol på valpkursen. Bra för en hund att sträcka ut magen och dess muskler. Petade in lite godis i barken och vips stod han på bakbenen.


Ris följde med hem och årets dörrkrans bands i den enklaste av stilar. Novent uttrycket har landat hos mej. Novemberväntan på advent typ.


När Bonzo sovit hamnade han i hagen med sin sumo fullproppad med mat. Då hade han en stund att göra och vi tog cyklarna och drog till skogs.


Stigen till arbetsplatsberget var inte direkt cykelvänlig...


Men fram kom vi och trappade upp i tornet. Här ännu var jag nöjd men totalt slut i lårmusklerna när vi kom hem. De blöta och leriga vägarna sög i däcken och det var tung trampat. 2,5 timme var vi på gång och fick även lite regn på oss på hemväg.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar