Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 28 november 2020

Lillajul i vårt hus

Så har vi kommit så långt att vi har lillajul. Solen visade sej i dag och gav ljus till fotografering så vi passade på. Jag hade tänkt att det skulle bli årets julkort men det blev årets lillajulkort istället. Det är väl så att alla föräldrar vill stolt visa upp sin lilla palt och det blev för länge att vänta i någta veckor ännu så vi får helt enkelt tänka ut ett nytt julkort tills dess.


Jag tyckte vi fick till så många fina foton så det var svårt att välja ut. Så urgullig i sin rosett och tassen beskyddande över sitt nya gosedjur, renen. Så jag älskar denna valp!


Före klockan nio i morse hade jag dammsugit och skurat golven medan gubben var på länk med Bonzo. Efteråt begav vi oss till Kokkola på lite shopping. Bonzo fick sin lillajulsren, ny borste och tuggben. Det blev en ljusslinga, två jullöpare till köket och mat.


Sen har vi haft en skön hemmadag. Ätit gott i kväll i ljusens sken, lyssnat på Ingmar Nordströms julskiva och så länge jag rörde ihop en kaka lekte gubben och Bonzo på köksgolvet, härlig familjekänsla. Under tiden den mjuka pepparkakan gräddades ringde jag mamma och pratade bort lite tid. Önskar att alla hade en älskad mamma att ringa till när vi går in i adventstid. Och i morgon väntar jag hem mina egna ungar <3


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar