Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 3 november 2020

Upp i sängen

Jag vet att det är många som rynkar på näsan åt hundar i sängen men jag kan tala om att det är nåt av det gosigaste som finns. En lördag eller söndag morgon när man får ligga och dra sej är det extra mysigt att ha en hund med. En hund som ännu är morgontrött och kramvänlig. Tror inte nån lapphund sover en hel natt uppe i sängen för det blir alldeles för varm men en liten stund går alltid. Bonzo är sällan uppe då han är för liten att själv ta sej upp och alldeles för rädd för att hoppa ner. Han trivs bäst under men såg rätt nöjd ut uppe också.

Zeb var en riktig gosebjörn och vinterhalvåret när vi kom hem och jag var trött slut och frusen hoppade han alltid upp i sängen med mej och la sej över bröstet. Den bästa värmekälla man kunde tänka sej och lika kyligt när han hoppade ner igen. Men han kunde sova rätt långa stunder tillsammans med en.

Det går bra att vara tillbaka i arbetet och så väldigt roligt att träffa kompisarna igen. Bonzo tror jag har det minst lika bra här hemma, det är då uppfattningen jag fått. Jaga höns och leka med små kompisar är livat.



 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar