Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 13 november 2020

Fredagen den 13:de

En fredagen den 13 :de för några år sen åkte jag ambulans till Vasa med ett obrukbart knä. Yttre menisken hade slitits loss och jag blev opererad dagen därpå med fixerat ben och drogad under väntenatten. I dag är det samma knä som ännu inte håller måttet och skräcken ligger hela tiden i bakhuvudet att nåt allvarligt ska hända.

Den här fredagen har dock varit intressant. Jag sa nämligen ja till att bli svetsare i går vid förfrågan, åtminstone pröva på. Har ju hållit på en hel del med kopparlödning och torde ha ett visst erfarenhet för handsvetsning. I dag har jag ändå bara plockat i fixtur och robot har svetsat medan jag slipat och fixat med svetsfogar. Rätt kul med nåt nytt som omväxling. Om det blir stadigvarande anställning på svetsavdelningen återstår att se. Jag vill vara öppen för alla möjligheter.


Gubben har haft ledig dag och när han hämtade mej var Bonzo med för att charma mina arbetskamrater. Så intressant att se att han sitter exakt som Zeb gjorde, med ena bakbenet under sej och det andra långt ut på sidan. Säkert nån lapphundsgrej också detta.

Så skönt med helg nu och inga spikade planer. Önskar bara att det mörka diset skulle ge vika för lite krispig frost.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar