Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 3 januari 2021

He va he!


 Ja he va he! Eli, tä sko he va!

Julledigt är över och i morgon får jag allt snällt åka till arbetet, eller cykla som jag först och främst tänkt. Beror nu helt på hur kallt det är i morgon. Den här lilla killen har ännu husse hemma en vecka så det blir mjukstart för honom. De kommer i och för sej gå varann på nerverna men jag behöver inte bevittna den saken. Bonzo vet exakt i vilka trådar han ska knycka.

En skön ledighet på alla sätt och vi kan inte ha haft så värst långtråkigt eftersom 1000 bitars pusslet ännu ligger orörd i sin låda som jag panik köpte i fall att strax innan jul. Det är väl ett gott tecken.

I dag bjöd jag på Saffranspannkaka vilket jag aldrig gjort tidigare. Hade ett paket saffran över och ville få det använt. Det blev inga hejarop direkt och jag fattade vinken att jag kanske inte behöver göra det fler gånger. Men jag som tycker om allt som innehåller risgrynsgröt tyckte det var helt okej och kanske gör det till mej själv nån gång och äter direkt ur formen. Jodå.

Nu får jag allt göra mej en kopp god natt te och sticka några varv på Bonzosockan. Så hoppas jag få sova gott och inte ha nån fånig vaktimme bara för att jag ska i arbete efter ledighet. Och skrivs det inte i morgon så fattar ni att jag redan är utarbetad.

1 kommentar: