Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 16 januari 2021

Milstolpe

Bonzo passerar en milstolpe i dag genom att bli 6 månader gammal. Lilla vän, vilken lycka du skänkt oss under den här tiden. Luckrat upp sorgen och saknaden efter Zeb som visade oss vad kärlek mellan hund och människa kan göra. Utan Zeb hade du inte varit hos oss i dag.


Bonzo har lyckan att ha många människor omkring sej. Under veckans kallaste dagar tog farmor och farfar in honom till sej flera gånger och gav mat. Detta vet han nu om och i dag smet han ut två gånger under förmiddagen och sprang raka vägen till deras ytterdörr och skällde tills de öppnade. Första gången åt han upp kattens gröt, andra gången var väl matkopparna tomma. Vi vet åtminstone var vi kan hitta honom.



Han är så stor nu Bonzo. Nästan fullväxt, endast pälsen ska växa sej längre men redan är den tjock och fin. Han blev en sån stilig gosse, så perfekt. Ändå så mycket valp i honom ännu, älskar att hänga i tröjor och byxben och onödigt bitit. Men det ger sej med tiden. Måste få vara valp så länge han är valp, vi ser ju ändå hur han söker närhet och kan ligga lugnt och stilla på ens bröst. Gosig och kärleksfull, tröttsam ibland. Men så älskad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar