Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 9 januari 2021

Till havs

Bonzo var hög på energi i dag. Morgonracet gjordes här inne och alla mattor låg i högar, kanske han protesterade över att granen kläddes ur. Sen smet han ut när granen skulle ut och han jagade svärföräldrarnas katt, slank sen in till dem och tömde kattkopparna på dess innehåll. Sen var han rätt nöjd.


Både gubben och jag hade Fäboda och havet i tankarna i dag och det blev så bestämt, Bonzo skulle få se havet för första gången om än i fruset tillstånd.


 Vi vandrade längs lederna och där var vackert och rofyllt, så behövligt efter en tung startvecka. Var det kanske kallare där ute vid havsranden? Det bet i alla fall i kinderna.


Bonzo matte och havet. Det är nåt med dessa vintriga färger som tilltalar ögat, ett lugn att vila blicken på.


Han är inte dum han utan visste att det fanns godis i mattes ficka. Dessutom var vi tvåbenta rätt svultna när vi körde därifrån och färden gick via grillen. Bonzo buffade på försäljerskan och hon tyckte han minsann behövde en korvbit han också och så blev det att Bonzo fick lite mat före oss. Det gäller att vara charmör i alla lägen.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar