Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 14 januari 2021

Rött och gött

Det har stor betydelse vad man lyssnar på i  sitt enformiga arbete. Nu är jag smått podd trött och startade upp appen BookBeat  igen. Började med att lyssna på Där kräftorna sjunger av Delia Owens och har bara slutet av den kvar. Så bra bok måste jag säga och jag har kunnat koppla bort arbetet helt och levt mej in i våtmarkerna och den ensamma träskflickans överlevnad. Vad det blir för bok här näst står oklart ännu.

Slutade tidigare för det inbokade läkarmötet som jag inte blev ett dugg klokare av, dock fick jag remissen jag väntat på, alltid något. Kom hem med ny reflexväst åt Bonzo som växt ur sin första och en röd sparkstötting. Förra vintern var jag utan då den gamla säckat ihop och nu har det irriterat mej att det varit så bra sparkföre ett tag och inget att åka med. Vi tog oss en snabb liten tur Bonzo och jag i den bistra kölden för att känna på.



 In igen till en värmande brasa och en kopp varm chococino caramel. Det blir väl några stickvarv och en tidig kväll om jag känner mej rätt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar