Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 20 januari 2021

Väljer det positiva

Mitt i pandemitiden och andra sorgligheter som når ens öron måste jag försöka fokusera på det positiva och det har varit en del i dag när jag tänker efter.

Vi har avskärmat oss ännu mer i arbetet och i dag har vi varit två som suttit på avstånd i ett rum under pauserna . Vi har drömt oss bort till sommarens odlingar, fröer och blomster och en längtan där långt inne vaknar till liv. Hundar har varit ett kärt samtalsämne också.

Jag har fått flera roliga meddelanden på telefonen ett bland annat där jag fick veta att det har levererats paket per post till Hirvlax. Innehållandets leror och glasyrer bland annat. Så åtminstone för två har det varit lite julafton i dag.




Och bara att få köra hem och stanna för att ta en bild eller två när det bjuds på magiska vyer, det är toppen.

I sista stund bestämde jag mej för att ta Bonzo till kvällens hundlekis och all trötthet jag hade i kroppen fick ge vika för hans glädje och iver när han insåg vart vi var på väg. Jag trodde han skulle riva bilen före jag hade kopplat lös honom från bältet. Nu ligger han som en slagen hjälte utsträckt på golvet långt in i drömmarnas värld. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar