Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 22 januari 2021

Insnöad

Ja det kändes nästan som om vi var insnöade i morse när gluggarna slogs upp. Bonzo nästan dränktes i sin hage av all snö och jag plogade upp ett spår åt honom att börja i från. Han hade nog jobbat hårt under dagen för det var duktigt nertrampat när vi kom hem. Snöskyffeln slängdes i bakluckan när vi for till arbetet men tack och lov var det nyplogat ut till landsvägen.

Matförrådet måste fyllas på och hundfodret gick på det sista så vi blev tvungna att ta oss till stan. Bonzo fick följa med för jag ville inte ha honom ensam en minut till. Han är ju ingen vän av bilen men sakta men säkert börjar det gå bättre. Nu har han växt så han kan titta ut på trafiken och allt som rörs så det blir ju strax intressantare. På vägen hem sov han hela vägen av alla nya intryck.



 Årets första fastlagsbulle. För att jag kan och för att svetsbyxorna redan är för trånga så det ändrar inte på saken. Jag har fått svetsa i dag om än bara punktat ihop två rör men jag gjorde så snygga pluppar. Arbetsdagens två sista timmar plockade jag i fixtur och bara tryckte på knappar. Men ändå.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar