Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 4 januari 2021

Huhhu!


 Som sju "fatiår", så lång har dagen varit. Hur är det ens möjligt att det blir så efter en längre ledighet. Så väldigt trögt att komma igång på nytt. Vi var alla så trötta sista kaffepausen att vi bara skrattade hämningslöst åt allt smått. Så roligt ändå att vara tillsammans igen som arbetskompisar.

Vilken tur att jag besökte farmor i går, i dag hade jag inte haft ork att ta mej ut till henne. Jag har suttit och gjort några varv på stickningen och tro det eller ej så kommer en till Bonzosocka snart se dagens ljus. Fatta att det blir tredje sockan då jag också har en prototyp.

Bonzo har fått mej ut på en kvälls länk och frisk luft var just vad jag behövde. Han var för övrigt lycklig när jag kom hem i dag och jag fick djuprengöring av ansikte och öron :)

Året börjar med ett försök till att återställa min kropp så jag har inbokat arbetshälsovårdens fysioterapeut och läkare inom den närmsta tiden. Jag är så trött på att ha ont.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar