Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 6 januari 2021

Trettondag

Så mysigt att kunna dricka Helgkaffe mitt i veckan, det tycker jag vi kunde införa alla veckor. Onsdag ledig låter väl helt okej.


Så fort det ljusnade  klädde jag mej varmt och vi drog till skogs som två skogsbjörnar. Kölden rådde inte på Bonzo men mitt ansikte kändes ordentligt väderbiten efter en stund.


I går kväll satt jag länge och stickade och i dag så fort tillfälle gavs. Nu kan jag stolt visa upp mina första mönstersockor som faktiskt är användbara. Så roligt att bevisa för sej själv att det går att sticka och få i hop till helt ok sockor. Nu vill jag sätta tänderna i nåt nytt mönster men i morgon igen stör arbetet min fritid. 


Glad att det även blev hundlekis i kväll. Det händer alldeles för lite på hemmafronten tycker Bonzo som hade världens dragkamp med en söt fröken. Vilken lycka att få leka med andra jyckar och se att man ibland faktiskt får ge sej och se sej besegrad.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar