Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 31 januari 2021

Januaris sista dag


 Där satt januari, och håll med om att det gick snabbt. Och februari är kort med flera bra bulladagar i arbetet, det är sånt som räknas.

I dag fyller min älskade farmor 94år. Jag hade förstås tänkt besöka henne i helgen men så hade andra också tänkt så hon har haft besök åtminstone tre dagar i rad. Så på förmiddagen ringde jag henne och pratade en stund. Hon frågade strax om jag kommer och hälsar på men jag sa att vi sparar det till mitten av veckan så blir det inte tomt nu dagarna efter. Det svaret var hon nöjd med. Känns konstigt att inte ha hälsat på under hennes födelsedag för det har jag gjort så länge jag kan minnas tillbaka. Kört till Lappfors i smällkallt väder med aprikosgula rosor och ginst, det verkar ha varit säsong för den sortens blommor och januari har alltid varit kall. Men jag har försökt vila i det nu att hon haft besök och jag behöver inte ha den där känslan att jag måste hälsa på om jag så har tid och ork eller inte.

Bonzo har grävt i snön efter gömda skatter. Våra fina ungdomar har varit hemma och Erik har jobbat på sitt gitarrbygge, ett riktigt finlir. Jag har infravärmt mej, slipat keramik för bränning, klippt olivträd och stickat. Allt för mitt välmående.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar