Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 28 juni 2022

Äntligen regn

Nattsömnen blir smått lidande i värmen och i natt satt jag ute en timme mellan tre och fyra på terrassen. Hade kanske kunnat somna där men fick ju sällskap som skulle sitta på magen och blicka ut för att kolla läget på kattfronten. Men skönt ändå med ynka 17 grader.


Dagen har varit näst intill olidlig vissa stunder och det har runnit längs ryggen konstant. Till sist kom ändå det förlösande regnet och vi stod i dörröppningen flera stycken och såg på regnet som om det var något nytt och fascinerande fenomen. Ännu intressantare var den nya pionen som håller på att slå ut.


Jag var som klubbat efter dagens arbete. Bälgade kolsyrat vatten och åt chips tills jag slocknade och vaknade helt knasig i skallen.


Samlade ihop mej, lagade mat och begav oss på konfirmationskaffe för gubbens systerdotter. Svalkan efter regnet var som bortblåst och tung klibbig värme hade ersatt.


Nu är snöbollsbuskens saga all väldigt snart. Regnet gjorde slarvsylta av den. 

Nu mot ån för ett svalkande kvällsdopp.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar