Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 19 juni 2022

Regn helg

En sån regnig helg det blev. Jag hade tänkt mej ut på cykel i närområdet men det har inte lockat. Båda dagarna har jag hunnit ut med hunden på morgonlänk före det brakat lös. Mamma var här för en stund sen och vi kunde konstatera att sommaren har riktigt svårt att komma igång i år. Det är klart att regn behövs men när ingen värme finns blir det fort ruggigt. Jag har eldat för att inte behöva frysa i dagarna två och nästa helg har vi midsommar. 


Mina barn har jag fått ha hemma hos mej i dag. Lillsonen fick rapportera om sin Englandsvistelse och jag fick syna honom och flickvännen i sömmarna om nåt var annorlunda efter Coronaviruset. Storebror var ensam eftersom blivande hustrun ännu var på annan ort efter sin möhippa.



 Gubben har jag telefonerat med och han är i bra form efter sina 315 km på cykel. I morgon har jag äntligen honom hemma igen. Bonzo är helt bortkollrat från sina morgonrutiner när han och gubben äter fil tillsammans. För att kompensera fick han i kväll en hel burk för sej själv och för några sekunder befann han sej i himmelriket. 

Jahapp, snart ny vecka men en kortare en arbetsmässigt, hur skönt är väl det?!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar