Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 9 juni 2022

Onsdag torsdag snart helg

Veckan har bjudit på härligt väder men nu lovas regn framöver. det fick mej att dra igång gräsklippningen i går kväll trots att det var nästan för varmt när jag startade upp. 

Som tur var sladdade mamma in på gårdsplan med cykeln och jag fick en paus och kunde återuppta klippningen i lite svalare temperatur. Vi tog en saftpaus och pratade ikapp. Eller ikapp och ikapp, vi är rätt uppdaterade om våra dagar eftersom vi är i daglig kontakt på whatsapp. Bästa sättet att snabbt förmedla sej med nära och kära och där kan man ha hur roligt som helst, förgyller verkligen mina dagar.


Det var även Zebs födelsedag och om han levt och fått ha hälsan hade han blivit 15 år, och ja, jag vet att det är nästan för mycket begärt. Men om. Saknar dej lille vän...


Slutade arbetsdagen ett par timmar tidigare eftersom jag hade tandläkarbesök. Inga hål men ändå hutlöst dyrt. Tacksam ändå att få kollat en gång om året.

Vidare för att hämta skyddsglasögon, progressiva med styrka som firman står för. Ohyggligt fula men fyller sin funktion.

Till bokhandeln efter pappersgrejer och sen på kaffe. Man måste ju hålla bränslenivån liksom.


Kvällen blev solig men kall. Planterade ett av varje då jag fått så många fina plantor av svärmor som hon drivit upp både blommande och ätbart. Just här är det lejongap som kommit i jord.


Köpte timjan i kruka och planterade i större bara. Bästa sättet att snabbt få örter och samma har jag gjort med basilikan.


Efter kvällspromenaden tog vi igen oss i uterummet, där var det varmt och skönt. Och i morgon har vi fredag igen, med snabba steg går vi mot midsommar.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar