Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 10 maj 2018

Det spirar


I går var jag med farmor på "nissan" och vår väns födelsedagsbjudning i församlingshemmet.
När jag nämnde att jag skulle dit var hon inte sen att följa med och hon var så nöjd att hon orkat så bra. Själv tyckte jag också att det var riktigt trevligt. Att bli smekt över kinden av en äldre dam och få höra av en annan att du med din fina sångröst borde inte få hålla den enbart för dej själv gör ju att man inte annat än kan bli glad. För att inte tala om födelsedagsbarnet själv som dagen till ära var väldigt fin i rosenkrans och matchande klänning.
Samtidigt som jag kom hem kom också gubben med ny diskmaskin. Den störde den vackra kvällen då jag helst skulle varit ute och inte måttat, parerat och städat undan plastt papper och styrox. Men jag ska vara tacksam, att diska förhand är inget jag vill gå tillbaka till.
I dag har jag arbetat som vanlig trots söndag (varsågod Sipilä, väntar på medalj så snart jag fixat landet på fötter) Riktigt bortkastade timmar när jag kunnat njuta hemma.
Det vackraste just nu är nog lärkträdet som producerar kottar och blommar så fint.


Det jag är gladast över är att hästkastanjen verkar ha överlevt sin första vinter. Nu sväller knopparna och ändrar från dag till dag. Så intressant att följa med utvecklingen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar