Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 12 juli 2020

Allväders söndag


Vilket söndagsväder vi fick. Sol, regn, åska och hagel, nåt för alla så att säga.
Jag startade som så ofta i växthuset, klippte ner en skottkärra med gurkblad och skördade en del. Vilken glädje att få bära in allehanda gurkor, och som min farmor säger: man känner sej rik!


Jag fick besök av en fjäril och jag har valt att tro att djur i olika former kommer med en hälsning från Zeb. Första dagarna var en sädesärla alltid nån meter i från mej när jag höll på i trädgården och satt jag på terrassen satt en sädesärla på takrännan hur länge som helst. Den höll ofta till på Zebs grav, gick runt där och pickade och var inte rädd.
Så i dag skickade jag en hälsning till Zeb via fjärilen. Att jag är slut i huvudet kan nån tycka men jag har både läst och hört andra med samma upplevelser och jag mår så mycket bättre av att tro.
Vissa människor samlar nallar och pratar med dem och det mår de bra av. Alla måste hitta sin väg i sorgeprocessen.


Rosens tid i vår trädgård nu.
Ungdomarna har spenderat eftermiddagen med oss. Glad att vi fick ihop mat i åskvädret med en viss fördröjning. Redan från morgon stekte jag plättar så de var klara att sätta tänderna i som efterrätt med sylt och grädde.
I kväll har jag besökt farmor och gammelmoster på sjukhus. Två flugor på smällen och glädje över att kunna glädja.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar