Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 7 juli 2020

Omväxlande


Vädret har varit omväxlande liksom mina sysslor denna början av ledighet.
I går var jag riktigt nöjd med regnvädret då jag i godan ro kunde sitta uppe på vinden och sortera och fixa med allt som blivit slängt dit under lång tid. Mycket måste där via ett varv innan det skänks bort eller slängs bort. Och jag är långt i från klar men en hel del faktiskt. Köpte mera förvaringslådor i plast i går så det blir nog några timmar där ännu nån dag. Det är alltid en lättnad när man svänger ut från ekorosk och man får lämna skräpet bakom sej.
På kvällen besökte jag min vän Anna- Lisa och vi fick flera timmar av oss runt köksbordet medan regnet öste ner. Sånt mys.


Gubben var sugen på utfärd i dag och jag kunde sträcka mej så långt som till Vasa. Jag har ett viss fobi för affärer och folksamlingar och har ingen lust att beblanda mej var som helst. Handspritflaskan är i konstant användning.


Vi åt fantastiskt god mat på restaurang Hejm dit vi inte varit förr. Vädret var perfekt och vi fick terrassbord och solen strålade, vilken kontrast till gårdagen. Och ingenting utom kaffe och bulla köpte jag i dag. Vad har hänt???
När vi kom hem var det dags för gräsklippning och nu är det snyggt och fint igen, det var nästan läge för höbärgning på vissa ställen.
Ikväll njuter vi av solsken igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar