Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 3 juli 2020

Födelsedag och semester


I går hade jag födelsedag och våra ungdomar fick kaffe och Berlinermunk. Samma kväll spelade lillsonen fotbollsmatch och vi åkte hela gänget för att titta. Så nu har fotbollsmorsan gjort sin plikt och tittat på båda sönernas matcher en var kväll så nu är jag rätt fri känner jag. Visst kan det vara riktigt spännande och så men jag är inte så intresserad när det kommer till kritan.


Och äntligen har jag stämplat ut för semester och det var i grevens tid. Nästan kände hur hjärnan var bortdomnad av trötthet i morse och det redde aldrig upp sej under arbetsdagen. Hoppas på bättre nätter nu när jag kan slappna av och förhoppningsvis de envist surrande tankarna också går till vila.
Ändå är det en annorlunda semester vi går in i än förut. Ingen Zeb att ge mera av den lediga tiden till och inga semesterresor inplanerade. Allt togs bort på en och samma gång.
Det betyder inte att det blir en dålig semester för ur allt elände brukar det komma nåt gott i slutändan och det hoppet lever jag på tills vidare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar