Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 8 juli 2020

Invalidiserad


Blev så glad i går kväll när jag hittade en gul tomat på plantan gul mini san marsano. Annars lyser det mest grönt ännu.


Kvällsljus över klätterhortensian som jag ännu är förvånad över att den klarade vintern och blommar framför allt. Vi har flera sorter som inte blommat i år, syrenbuskarna och syrenhortensian. Inte ett blom så långt ögat kan nå.


Som vanligt när jag har semester händer nåt.
Allt var frid och fröjd från morgon och jag begav mej upp på vinden för att fixa den sista sorteringen. Gubben packade skräpet i bilen och tog det till ekorosk. Vi beslöt att vi skulle ta en längre länk med landsvägscyklarna efteråt och jag började förbereda utrustningen. När jag drog på mej cykelpajtan hände nåt, en skärande smärta i högra skulderpartiet som gjorde att jag tappade andan.
Jag kunde inte stå, inte sitta, inte ligga utan allt var i en förvriden vinkel.
Nu har jag fått förstått att det är en form av ryggskott efter att ha talat med både massör och naprapat. Det värsta är att det är semestertider och inte så enkelt att få en tid. Men nu har jag till fredag och en läkartid i morgon och i nuläget duger jag till ingenting, har så jäkla ont.


Så vi gillar läget och följer med New Dawn rosens utveckling med sina ca 50 knoppar. Tillika som jag fasar för kvällstvagningen inför nästa morgons läkarbesök.


Kära syster var på framfart med mommoraidern och kom på ett snabbesök, det gällde ju att hinna hem före regnet och åskan kom. Lillebror har också visat sej för att hämta lite av skrotet jag hittat på vinden och dessutom bjöd han på pizza.
Så allt har varit toppen förutom jag själv då.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar