Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 27 juli 2020

Trött i kropp och knopp


Det är tröttsamt med semester, värre än ett avlönat arbetspass.
Vi håller som sagt på med att måla och vi har i dagsläget klart garaget och påbörjat på huset. Pojkarna har varit här halva dagen var och hjälpt till och sånt är ju guld värt. Slut i kroppen blir jag och nu i kväll är varje steg en pina. Men förhoppningsvis regnar det i morgon och det blir en ledig dag.


I dag fyller kära mamma år och hon bjöd på kaffe i går. Morbror med fru var också på plats och min morbror är bland de roligaste jag vet. I hans sällskap blir det aldrig tråkigt och jag vet inte när jag sist skulle skrattat så hejdlöst som igår.


I dag är det också 13 år sedan vi var hela familjen ner till Liljendal för att hämta hem lilla Zeb 7 veckor gammal. Jag minns att jag satt på helspänn vägen upp för att se vem som skulle börja snora först, Erik eller jag. Men inget hände och resten är historia.


Får väl sluta här för jag är så trött i skallen att alla tankar är i oreda och ingen ork till att börja nysta i härvan. Borde få en god natts sömn på detta nu så är jag tillbaka på banan i morgon.


Slut i knoppen...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar