Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 9 juli 2020

Bättre och bättre


Så vackert i går kväll att jag måste ta mej ut före läggdags
Det går bättre i dag med mitt ryggskott, så bra att jag ibland glömmer bort det i nån snabb rörelse och det skär till igen. Men jag är mjukare alldeles. Fast läkarinnan sa att min halva rygg är skarp som sten och låsningar längs ryggraden, jo tack det känner jag av. Hoppas få rättat till nåt av det hos naprapat i morgon.
I natt har jag sovit i solstol och sovit alldeles utmärkt dessutom, mycket tack vare muskelavslappnande som gjort mej smågroggy. Då sussar man sött.
Annars så gör jag egentligen ingenting och timmarna bara rusar iväg ändå. Det här är semester om nåt, att bara sitta och stirra framför sej ibland i sol och mestadels i regn.
Mamma kom ut i dag och vi tog en kopp kaffe i uterummet. Vilken tur att vi har det rummet som har varit mycket i användning denna vår och sommar mycket tack vare att vi köpte nya bekväma möbler.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar