Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 21 april 2014

Bästa dagen


Vilken dag det blev!
Redan från morgon kändes det i luften, att det skulle bli en superdag.
Fick göra mej en extra kopp kaffe för att kunna sitta på utsidan och njuta av solen och värmen.


Gubben jobbade på i växthuset på eftermiddagen och så plötsligt var vädringsluckorna klara och jag fick order om att städa upp. Jag tog i för kung och fosterland och bar dit en möbelgrupp som vi tidigare haft i köket och som har hunnit vara ett par vändor till Åbo i studielägenhet. Nu har den landat här över den här sommaren åtminstone. Vad är väl bättre än att ha bekvämt om man ska äta eller måla en tavla eller två som jag tänkt. Lite smått och gott bar jag dit även om det ännu ska göras fönsterlister och målas, men en dag som denna tyckte jag att det var helt okej med lite piff.


Lite grönska bar jag ut men eftersom det lovas minusgrader ännu denna vecka får jag säkert ta in till natten. Men kvällskaffet ska jag dricka där ännu med förhoppningsvis resten av familjen.
Tittar jag nu ut sitter redan en och läser en bok där, visste ju att andra än jag kommer att trivas.

2 kommentarer:

  1. he vart jo fort färdit men ha e jo händi ate måji men - ha å SNYGGT Å TRIVSAMT

    SvaraRadera