Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 26 april 2014

Uteliv


Vi har levt ett riktigt uteliv i dag.
Gäller ju att passa på när vädret visar sej från den allra bästa sidan och man får ordentlig semesterfeelis. Började i alla fall med att tillsammans med mamma besöka Sunds trädgård för att få hem lite gröna kryddor.


Det blev basilika, jordgubbsmynta, citrontimjan och citronmeliss. Det doftar underbart om kryddorna och jag har haft svårt att gå om utan att vidröra bladen och andas in dofterna.
Här hemma var familjen i full gång med växthuset så länge jag var borta. Fönsterlister inne kom på plats och när jag kom hem hjälptes vi alla åt med att tejpa och måla fönsterkarmarna ute och inne.
Så roligt när alla är engagerade.


Lavendel följde också med hem och fick en zinkbalja som ytterkruka.
Grillen har varit igång i dag. Vägrar äta inne när vädret är på topp. Ikväll hjälptes storebror och jag åt med att tillreda maten och det blev grillade mörade nötfileer, guacamole, grillade morotsstavar, nudlar och grönsallad. Ett glas rött till det ute i solen och jag är minst i sjunde himlen. Finns inte mycket som slår det vill jag påstå.
Så det har varit en dag med jobb men också mycket glädje och jag är själv rätt mör nu i kväll. Men en cykeltur ska det bli ännu trots allt.
Fullkomligt älskar dagar som denna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar