Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 19 april 2014

En arbetsam påsklördag


Håhå, i natt var jag så ivrig att börja kitta fönstren i växthuset att jag vaknade redan före fem.
Nåja det var NHL på tv så gubben och jag satt invirade i täcken för att titta, jag då kanske inte den ivrigaste. Men jag drack en kopp god natt te och gick och la mej igen och sov faktiskt ett par timmar.
Så jag har befunnit mej i växthuset så gott som hela dagen förutom mat och kaffepauser samt omplåstringspauser. Det bör ju synas att man gjort någonting. Jag har skrapat fönsterkarmar och tagit bort kitt som lossnat och fyllt i med nytt. Förstört lite saker också som lär ska ha varit svärfars, får bekänna vid påskbrasan i kväll.
Som det ser ut nu i växthuset ångrar jag nästan att vi bjudit matgäster till vappen för att lite inviga så där ordentligt. Men å andra sidan går det säkert att ha fest i halvfärdig lokal också , vi har ju åtminstone tak över huvudet. Huvudsaken att man spills och trivs.
Den söta kycklingen på bilden är en gammal historia. Nästan lika gammal som jag och den har jag fått av min mormor och morfar. En fördel att vara första barnbarnet bekände mormor en gång och visst är det så. Tror hur som helst att det inte görs så fina påsksaker längre.
Nu korvgrillning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar