Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 28 april 2014

Måndag igen


Oj de här eländiga måndagarna.
Först är man upp och ner vänd efter helgen och sover dåligt hela natten igenom. Alarmet tjuter till okristligt tidigt och efter en timme går ögonen i kors och man borde få gå och sova igen.
Men jag klarade dagen utan att somna (i alla fall vad jag vet) och kom för en tid sen hem från frissan.
Resultatet var inte frissan nöjd med så vi gör om proceduren på onsdag. Det här blir en vecka som jag satsar lite extra på mej själv och det är väldigt länge sen jag gjort det. Jag har hållit på och färgat håret här hemma för att det är billigt och inte bara för ros skull utan faktiskt för att dölja det gråa eländet som tittar fram allt mer och mer.
Men nu har jag andra att färga och sätta slingor. På fredag ska jag förstärka naglarna och jag har ett fasligt sjå att få dem att hållas ihop tills dess. Har otroligt sköra naglar och de bokstavligt faller i bitar så jag hoppas verkligen på den behandlingen som blir en procedur på 2-3 gånger.
Jag har kommit så långt i livet att jag nu kan satsa lite på mej själv också, sånt som jag tyckt har varit lyx men som också kan vara ack så viktigt för kvinnan i mej.
Här hemma tycker jag att jag mest torkar damm och springer efter dammsugaren. Just nu har Zeb pälsbyte och jag har ett fasligt sjå att försöka vinna över det. 1-0 till hunden än så länge.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar