Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 3 april 2014

En endaste dag


Eftersom det är pinande kallt väder trots att solen skiner från en klarblå himmel måste jag söka efter en vårig fjolårsbild. Längtar efter att få börja plantera i krukor.
En endaste dag kvar att arbeta och sen bär det i väg.
När vi på julaftons förmiddag beställde den här resan åt oss i julgåva var det en evighet till april, så långt fram i tiden att det var svårt att greppa det hela.
Nu har vi april och jag borde börja se över packningen. Det är lite svårt med det här vädret för ena dagen lovas det sol för att i nästa innehålla regnskurar. För min del får det regna småspik om det nu skulle vara nödvändigt, jag vill bara komma i väg, upptäcka och uppleva.
Gubben har kollat runt och verkar ha det mesta på klart. Själv funderar jag mest på när det är mest lämpligt att fila och lacka naglarna. Känns som om det är en bra fördelning.
Nå jag har ju också mina önskemål med resan, hitta nån mysig restaurang står högt på listan sen en fin uteservering där det serveras kaffe med vispad grädde och apfelstrudel (österrikiskt bakverk). Så ska jag på jakt efter en Mozartbyst att packa ner i reseväskan. Få se hur det lyckas.

2 kommentarer:

  1. Ååå... låter helt underbart med resa :) Jag ska jobba ännu en vecka sen tar jag vinterledigt men det längsta resan jag far på blir väl ti hembyn å gosa med ett alldeles färskt flickebarn, jag blev faster i går :) Ha en skön resa å så väntar vi in varmare väder och då kommer jag och provsitter ditt underbara uterum. Annika

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Annika och grattis till fastertiteln! Ja vi väntar på värmen :)

      Radera