Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 14 april 2014

Vardagsbestyr


Vardagen har ju en tendens att återkomma och spräcka resebubblan man levt i.
Men det är väl helt okej om jag ska va ärlig.
Redan första dagen vi var hemma igen handlades det hem panel till insidan på växthuset. Då var det ju svinkallt men i lördags höll gubben på från tidiga morgon till sena kväll och var endast inne för att äta. Däremellan sprang jag med kaffe, banan och glass åt honom så han skulle ha energi att fortsätta och peppade honom med att nog är du så duktig och visst tycker du ändå det är lite intressant att spika panel eftersom du hållit på hela dagen? Det är det väl inte fick jag till svar, men nu ska det här göras klart så att jag slipper det! Nåja, den inställningen hålls man ju också igång på.
Den dagen hade han ingen hjälp eftersom pojkarna hade fotbollsturne´ och en var till fjärran land (Umeå). Jag har inte fått förtroende för varken kapcirkel eller spikpistol och det är jag lika glad för.


O ja det börjar arta sej och det känns bra att ha noggranna byggare i huset, själv hade jag troligtvis nöjt mej en enklare väg men med facit i hand så blir det bäst så här.
I kväll har gubben haft hjälp av sönerna och det har gått undan. Jag i min tur har bakat bulla för att hålla alla glada och nöjda.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar