Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 25 april 2014

Sommarlik fredag


Vilken härlig dag!
Här har det grillats, ätits utomhus för första gången, pissat olja under lillebrors motorhuv och förstås lite utgifter och fix på det. Tillika är det ju livet och man får ta det som kommer.
Men vädret har varit näst intill oslagbart, åtminstone på terrassen. Annat var det på min cykeltur, då var jag glad att lagt med en extra jacka för det var bara att stanna och sätta på sej. Så rädd att göra den nästan botade flunsan påmind igen.
Det här med att cykla är bara för roligt. Gjorde premiär i går kväll när jag skulle hälsa på farmor, dammade av och fick luft i däcken. Kondisen är förstås på noll men ska väl gå att ordna på nåt sätt. Märker av det opererade knät när det är nya rörelser så jag tänker börja smått för att träna upp det igen.
Roliga saker kan även hända när man ligger hemma med ordentlig förkylning och tycker synd om sej själv. Tyckte precis att jag behövde en klocka till och plötsligt hade jag hittat den. En lagom pris och lagom jag och lagom allt och i går fick jag hämta den. Har en förkärlek till armklockor trots att jag inte har många. Blev såld av sonens Tommy Hilfiger examensklocka och en vacker dag ska jag också äga en sån. Tills dess nöjer jag mej med mindre, minst lika glad ändå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar