Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 9 september 2018

Att bli dissad


Det här med äpplen är en klurig gåta.
Vi har hittills inte alls haft tur med våra träd. Ett är redan nersågat pga osmakliga äpplen och nu är vi nästan där med att också ta ner familjeträdet. Det ger heller inga goda äpplen, Skorviga och maskätna.
Så när Blomqvist firade sitt företagarpris och bjöd på äppelprovsmakning passade vi på i dag. Blev väl 12 sorter vi fick smaka och vi fastade för samma sort i slutändan. HETA heter trädet som följde med hem. Ska ge stora röda äpplen sen.
Jag hade gärna tagit ANETTE fast vi inte fick smaka på just den sorten. Kan inte annat än bli succe´ tänkte jag men gubben tvekade och jag såg hur han drog sej mera mot gul kanel och just Heta. Tillika förstår jag honom, han har ju redan en här hemma som är ganska fast i konsistensen och vacker. Två kan fort bli för mycket av det goda.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar