Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 25 september 2018

Sista buketten


Månne detta är sista buketten med ringblommor för i år.
I går var vi knappt hemma alls och ingen eldade så i morse var det knappt att man ville komma ur den varma gosiga sängen. Jag tvingade mej i alla fall upp och ut till pannrummet och brassade på ordentligt. Plockade med det samma in ringblommorna.


Körde liten brasa också i spisen. Dåligt med ved var det överallt, gårdskarlen har försummat sej så det får jag så lov att råda bot på i dag. Bästa starten för övrigt att ha eld i spis.


Gröt kaffe och nåt inspirerande att bläddra i. Inget hets utan det får ta den tid det tar. Det är en fördel med kvällsskifte som jag nu har i dagarna tre. Det gick över förväntan i går kväll trots att jag knappt såg till folk annat än på pauserna. Hela metallsidan hade jag för mej själv. Det blev ett par kniviga situationer när roboten inte ville som jag och kastade rör i golvet. Då önskar man att det kunde gå att ge på käften. Men jag picklade på datorn och strömknappar samtidigt som hjärtat var upp i halsgropen, ville ju så gärna att det skulle funka då när man måste vara kväll och allt. Kände stresspåslag och bannades. Men det löste sej och jag körde hela kvällen. Hastigt gick timmarna med poddar i öronen. Lyssnade till Stina Wollter som intervjuade hundraåriga Ruth som hoppade skärmflyg vid nittio års ålder och flög luftballong vid hundra. Två underbara människor Stina och Ruth.
Nu får jag allt ta tag i dagen för att hinna nåt. Zeb ska få sin promenad, ved ska in och sen blir det chill fram till skiftet.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar