Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 8 september 2018

Med kameran på språng


Gubben kör med ny kamera och befinner sej i övningstillstånd just nu. I går kväll var det Handelns och Kulturens natt i Kokkola och han skulle dit och fotografera. Tyckte att jag också skulle ta kameran med fast jag inte menat från början. Så vi gick där med kamera på magen bägge två och var som vilka turister som helst.


Han var mer intresserad av mörkerfotografering medan jag då stoppade ner min kamera i väskan. Dessutom var det tjockt med människor överallt senare så jag tyckte inte det var så lustigt då mera.


Så trendigt höstiga färger.


Ingången till K.H Renlunds museum.


Nåt kvinnfolk.


Fönster inifrån museet.
Gubben har aldrig varit in så vi tog en sväng och beundrade konst. Jag har en gång tidigare varit på en dansperformance där.


Hittade en (för oss åtminstone) ny affär som hade stylat så vackert på utsidan.


Kunde den ha hetat Mom´s Garden ?
Där fanns allt som kvinnfolk blir tokiga i. Såg flera kvinnor som kom in som hakan ramlade till knäna på. Det gjorde den troligtvis på mej också. Här fanns underbara snittblommor, krukväxter, lyktor, svulstiga ljuskandelabrar, doftljus, smycken, krafs, vykort, bokmärken, tvålar, fårskinn, porslinsänglar... you name it.


Kolla bara in fonden bakom kassan.
Hit måste jag ta mej nångång när det är mindre trängsel.

Så det var den kvällen. Nu har vi lördag och vi har besökt skördemarknaden vid Essegården. Köpt hem två bröd och lingon och ketchup sylt. Kan bli gott till mörat nötkött.
Lillebror som var hemma fick bjuda oss på kaffe efteråt.
I kväll ska vi ha gäster och det är hög tid att greppa dammsugaren (hundhår i minut och parti) och sno ihop en kaka till kaffet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar